Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Περιπέτειες για τον Αι Βασίλη, Στην επιθεώρηση εργασίας ο Ρούντολφ το Ελαφάκι για μη απόδοση δεδουλευμένων



Η κρίση σημαδεύει και τον θρυλικό Αι Βασίλη και την άτυπη επιχείρηση που έχιε στήσει 15 αιώνες τώρα, μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Άνεμου Αντίστασης, στα γραφεία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας βρέθηκε σήμερα ο γνωστός επίσης "Ρούντολφ το Ελαφάκι", καταγγέλλοντας τον Αι Βασίλη για μη καταβολή δεδουλευμένων υπερωριών καθώς και του δώρου των Χριστουγέννων.

 Συγκεκριμένα το συμπαθές ελάφι είπε ότι το αφεντικό εκ Καισαρείας του υποσχέθηκε ότι μετά το πέρας της 24ωρης διανομής δώρων σε όλο τον πλανήτη θα καταβαλλόταν και το επίδομα των Χριστουγέννων και 16 ώρες υπερωριών.

Η αποστολή των δώρων ολοκληρώθηκε, αλλά στον Ρόύντολφ το Ελαφάκι και τους υπόλοιπους ταράνδους αποδόθηκε μόνο το μεροκάματο που αντιστοιχούσε στο 8ωρο, ενώ για υπερωρίες και δώρο τους ειπώθηκε ότι δεν πήγε καλά φέτος η δουλειά και θα πρέπει να περιμένουν καμία έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

Οι τάρανδοι διαμήνυσαν ότι στα επόμενα Χριστούγεννα δεν θα εργαστούν αν δεν προπληρωθούν, ενώ απειλούν με πτήσεις διαμαρτυρίας στις οποίες θα ενημερώνουν γονείς και παιδιά με τρικάκια για την απαράδεκτη στάση της εργοδοσίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου