Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Αχ, τ'αγόριμου.... Η ιστορία του Μάλε συγκίνησε όλη την Ελλάδα

ρεπορτάζ του Νίκου Μάνεση για την περιπέτεια του Μάλε. 

Ο Νίκος Μάνεσης βρέθηκε στην Αετομηλίτσα για την εκπομπή του «60’ Ελλάδα» την ημέρα που ο Γιώργος έφτασε εκεί για να ξανασυναντήσει τον Μάλε.





 Ο Γιώργος και ο Μάλε ήταν ένα αχώριστο δίδυμο  στην Καστοριά. Όπου πήγαινε ο Γιώργος, μαζί και ο Μάλε,
 το «αγόρι μου» όπως τον φώναζε.
Αυτά μέχρι τον περασμένο Μάιο και συγκεκριμένα στις 26 του μήνα, όταν...

 ο Μάλε έφυγε από το σπίτι και δεν ξαναγύρισε.
Μάταια ο Γιώργος τον αναζητούσε κάθε μέρα σε όλη την πόλη, είτε με τα πόδια, είτε με το τζιπ του. Γύρισε παντού, ρώτησε τους πάντες, αλλά κανείς δε γνώριζε το παραμικρό.


Ο Γιώργος ποτέ δεν πίστεψε ότι ο Μάλε χάθηκε για πάντα.
Και οι μήνες κυλούσαν…




Ώσπου στις 15 Οκτωβρίου δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα. Ο φίλος του ο Κώστας, με μία φίλη από τη Δανία, τη Λίνα, έκαναν πεζοπορία επί τρεις μέρες στον Γράμμο και κατέληξαν σε έναν ξενώνα στην Αετομηλίτσα, κοντά στην Κόνιτσα, και εκεί είδαν το «αγόρι του», τον Μάλε.



Χωρίς να χάσει καιρό παίρνει το τζιπ και αναχωρεί για την Αετομηλίτσα. Φτάνοντας στον ξενώνα, από την αγωνία του δεν πρόσεξε και έπεσε μέσα σε ένα χαντάκι με το αυτοκίνητο. Παραλίγο να του στοιχίσει ακριβά.





Εκεί στον ξενώνα «Λούσιος» του κ. Θόδωρου ήταν ο Μάλε. Τον είχε βρει στην Καστοριά μαζί με την κόρη του. Φορούσε κολάρο αλλά δεν είχε την ταυτότητά του που έγραφε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Έτσι νόμισαν ότι είναι αδέσποτος , τον πήραν μαζί τους και τον φρόντιζαν.

Τέλος καλό όλα καλά ,μετά από έξι μήνες, για τους δύο αχώριστους φίλους. Ο Μάλε επέστρεψε στο σπίτι του και ο Γιώργος υποσχέθηκε να τον πηγαίνει στην Αετομηλίτσα, για να τον βλέπει η κορούλα του κ. Θόδωρου που είχε συνδεθεί μαζί του όλο αυτό το διάστημα.

Ακολουθεί το βίντεο που φτιάχτηκε για να θυμίζει όλη αυτήν την εκπληκτική ιστορία.

 Αχ, τ'αγόριμου! για πάρτη σου έκανα λογαριασμό στο youtube.














  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου