Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πήγα Φοίβο. Και υποφέρουν, υποφέρουν τα αυτιά μου!!!

Ναι, πήγα στη συναυλία-γενέθλια του Φοίβου διότι όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Αλήθεια, δίνουν πλέον επιδόματα για κουφούς;

 Όχι δεν είμαι σαν τους... τυφλούς της Ζακύνθου. Αλήθεια, δεν ακούω. Μετά τη συναυλία πάει την έχασα την ακοή μου. Δεν θέλω να την χαλάσω στον Φοίβο, αλλά στα γενέθλια του υπήρξαν... καλεσμένοι του που το «σκότωσαν» το... happy birthday! Για να μην πω για τον ήχο, σε πολλές περιπτώσεις. Αλλά ας πάρουμε από την αρχή το θάψιμο. Ε, συγνώμη, τι είδαμε και ακούσαμε στη συναυλία.

 

 

Θάνος Καλλίρης: Αν κι έφαγε την κρυάδα του πρώτου, ήταν πολύ καλός και μάς γύρισε στα χρόνια της νιότης μας. Μα τι γλυκιά παρουσία.


Διονύσης Σχοινάς: Καλή παρουσία και αυτός.


Μαντώ: Κάθε φορά που την ακούω, αναρωτιέμαι πάντα το ίδιο: αυτή η φωνάρα γιατί δεν έκανε την καριέρα που αρμόζει στη φωνή της; Επειδή δεν ήταν... κορμάρα;


Δημήτρης Κόκοτας: Επειδή υπήρξα φαν του, λέω να τον αφήσω ασχολίαστο. Αλλά εκεί στο video wall, δεν θα ήταν καλό να είχαν προνοήσει οι διοργανωτές και να έβαζαν και... υπότιτλους τους στίχους; Για να καταλάβουμε, ποια τραγούδια υποτίθεται ότι ακούμε.

Tus: Κοίτα να δεις που στο τέλος διασκεδάσαμε με Tus


Νίνο: Να φταίει ο ήχος; Να φταίει ο αοιδός; Να ήθελαν η εμφάνιση του Νίνο να είναι... ορχηστική; Όπως και να έχει, ακούγαμε περισσότερο μουσική, παρά στίχους. Ο αοιδός όταν δεν «έδινε» το κομμάτι στον κόσμο κι όταν δεν έπαιζε η μουσική, έλεγε μισό στίχο. Ενώ ποτέ δεν καταλάβαμε, αφού κοπανιόταν επί σκηνής, εμείς γιατί δεν τον ακούγαμε; Οεο


Έλλη Κοκκίνου: Βγήκε και η Έλλη σέξι και με αέρα. Γέμισε και η σκηνή με... Ματ. Όχι για να την συλλάβουν, αλλά για να την συνοδεύσουν στο άσμα «Ερωτεύτηκα». Τώρα, πώς και πού κολλούσαν στο σκηνικό, θα σε γελάσω. Άγνωσται αι βουλαί του Φωκά Ευαγγελινού


Θάνος Πετρέλης: Ωχ, εδώ μού έρχονται πολλά να πω, αλλά θα αρκεστώ σε ένα.... Ο Πετρέλης καλύτερα να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ ως οπαδός να βλέπει την Πανάθα και όχι για να τραγουδήσει.... Και βγήκε και σε δύο δόσεις(!)


Πάνος Καλλίδης: Ευτυχώς, η συνεργασία του με τον Φοίβο είναι πρόσφατη και δεν έχει ακόμη πολύ υλικό!


Άντζελα Δημητρίου: Βγήκε στην πίστα η Άντζελα κι έγινε ο χαμός από κάτω. Αποθέωση. Διέσχιζε και αργά τη σκηνή, σωστή «Λαίδη». Και μένω στη σκηνική της παρουσία. Χάλασα την καρδιά μου με τον Πετρέλη. Enough.


Δέσποινα Βανδή: Εδώ, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Η εμπειρία σε μεγάλες συναυλίες φαίνεται. Όσο για τη σκηνική της παρουσία; Με θλίψη κοιτούσα την άδεια μου τσέπη και θυμόμουν εποχές REX που την είχα γεμάτη. Γιατί η εμφάνιση της και οι χορογραφίες του Φωκά μάς θύμισαν τα χρόνια εκείνα.


Καίτη Γαρμπή: Από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Κι ευτυχώς βγήκε σε δύο δόσεις και την απολαύσαμε περισσότερο. Μάς είχε λείψει κιόλας. Αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το «Διονύση σ' αγαπώ» που είπε στο σύζυγο από σκηνής. Το ακούσαμε όλοι. Μα όλοι.... Το έπιασες το υπονοούμενο.


Γιώργος Μαζωνάκης: Να τα αυτοκίνητα αντίκες, να τα μηχανάκια, να η χλιδή. Την ξόρκισε την καταραμένη κρίση ο Μαζωνάκης. Μας χάλασε μόνο η κατακόκκινη εμφάνιση του. Σαν... πασχαλίτσος ήταν.


Αντώνης Ρέμος: Εδώ κι αν ταξιδέψαμε σε ωραίες εποχές με τα πρώτα τραγούδια του Ρέμου. Τώρα για τη σκηνική του παρουσία κι εμφάνιση τι να σχολιάσεις... Για Ρέμο λέμε.... Από τις πιο ωραίες στιγμές και για τα αυτιά μας, το ντουέτο με την Μαντώ.


Βασίλης Καρράς: Και βγήκε ο Καρράς κι έζησε το ΟΑΚΑ στιγμές από τις ένδοξες ευρωπαϊκές πορείες της Πανάθας. Σείστηκε το γήπεδο (έστω το μισό) Ειδικά, τη στιγμή που είπε το «Απορώ». Να είχαμε και κανά γαρύφαλλο να ρίχναμε.



Στο τέλος της συναυλίας ανέβηκε στη σκηνή ο Φοίβος. Και τον γράψαμε στο κινητό, διότι δεν πρόκειται να ξανακούσουμε τη φωνή του. Πάντως, έχει χιούμορ. Μπροστά ο Φοίβος, πίσω οι καλλιτέχνες (και οι γυναίκες με υπέρλαμπρες τουαλέτες) σχολίασε ο άνθρωπος ότι... «νιώθω σαν μόδιστρος που τελείωσε η πασαρέλα και πίσω έχω τα μοντέλα». Μόνο να μην μάθει ο Κωστέτσος ότι είπε «μόδιστρος» κι έχουμε αντιδράσεις...


 http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου