Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Χανιά: Το όργιο με τρεις Ρουμάνες του... στοίχησε 3000 ευρώ!

Στη σύλληψη συνολικά έξι Ρούμανων γυναικών για μαστροπεία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά ύστερα από την καταγγελία 78χρονου υποψήφιου πελάτη και κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης σε μπαρ που ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα. 

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, ο 78χρονος πήγε σε γνωστό μπαράκι στο κέντρο της πόλης έχοντας πάνω του 3000 ευρώ.

  Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στη συνέχεια, τον πλησίασαν τρείς Ρουμάνες οι οποίες τον θώπευσαν και του πρότειναν συνουσία έναντι 30 ευρώ.
Στη διάρκεια των περιπτύξεων τους και ενώ βρίσκονταν ακόμη μέσα στο μπαρ οι τρεις Ρουμάνες αφαίρεσαν από τον 76χρονο το ποσό των 3000 ευρώ που είχε πάνω του.

Λίγο αργότερα και όταν αντιλήφτηκε ότι τα χρήματά του είχαν κάνει φτερά, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων αναφέροντας το περιστατικό.

Οι αρχές έδρασαν άμεσαν πραγματοποιώντας έφοδο στο μπαρ, περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα συλλαμβάνοντας τις τρεις Ρουμάνες που βρίσκονταν μέσα σε αυτό καθώς και τρεις ακόμα γυναίκες που έκαναν ημίγυμνες "πεζοδρόμιο" έξω από το κατάστημα.
Επίσης συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του μπαρ ενώ αναζητούν έναν 39χρονο, επίσης ιδιοκτήτη.

 http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου